AMICS DEL SENDER

Us presentem la XX edició de La Caminada de Caldes, que enguany s’enfilarà fins a la Serra de Ferles, per anar a trobar la capçalera de la riera de Caldes i resseguir els entorns de Les Elies, amb les dues cases pairals i el gorg de Les Elies, un entorn molt agradable i encisador. El recorregut es divideix després de l’esmorzar amb l’opció llarga (uns 18 kms) i la curta (uns 14 kms, sense passar pel Gorg), amb uns desnivells de 600 i 480 metres respectivament. Trobareu també diferents avituallaments cada 4 kms aproximadament, amb l’esmorzar als entorns de la Casa Nova de les Elies.

Trobareu el reglament per participar i com fer les inscripcions al document Díptic de la Caminada aquí

A partir del dia 15 de febrer i fins el 9 de març podeu fer les inscripcions per a la Caminada 2022 (Tanquem inscripcions amb 400 participants)
Els socis i sòcies del CECMO rebreu informació apart.

14 € Adults // 10 € nascuts a partir de març de 2009

Opcions d’inscripció:
(No s’admenten inscripcions el mateix dia de la Caminada)

Inscripcions anticipades fins el 9 de març (o fins arribar als 400 inscrits).

Important per a la caminada 2022:

** Per questions organitzatives no es poden portar gossos a la caminada.

** La divisió del recorregut curt i llarg serà al control de l’emorzar (km 6,800). L’hora màxima per poder seguir el recorregut llarg serà a les 10:30 del matí.

**  Els menors de 18 anys, per poder participar a la Caminada, hauràn de portar l’autorització signada pel pare/mare o tutor.
Descarrega’t l’autorització

** Els/les participants que estiguin federats (FEEC o FEDME) al finalitzar la Caminada s’els retornaràn 2€. Caldrà mostrar el carnet de federat.