22 de maig. Matinal al Sui (1.319 m) des de Vallforners

Sortirem des de l’embassament de Vallforners i després de vorejar-lo anem fins a la Masia de Vallforners, un edifici singular enclavat als peus del Montseny. Pujarem cap al Pla de la Calma per l’anomenat camí dels Carboners, utilitzat pels productors de carbó per baixar-lo des del lloc de producció fins a punts accessibles. Encara hi podrem observar els murs de pedra seca que resguardaven el camí. Un cop fet el fort desnivell que ens porta fins al Pla de la Calma assolirem el cim del Sui (1.319 m), un lloc privilegiat amb molt bones panoràmiques.
Pel camí de baixada passarem pel famós Castanyer de Can Cuc i des d’allà cap a l’embassament per tancar el recorregut.
Alberg Masia de Vallforners

Hora de sortida: 7 h de l’aparcament del Caprabo al costat de la benzinera per anar amb vehicles particulars fins a Cànoves (28 km), on optimitzarem cotxes per pujar fins a l’aparcament de Vallforners, punt d’nici de la ruta.

Desnivell: +1050 / -1050 m
Distància: 17 km

Dificultat: Mitjana. Apte per persones acostumades a caminar i amb suficient forma física per realitzar la distància i desnivell esmentat.

Temps de marxa:  5 h sense parades

Cal portar: esmorzar, aigua i beguda suficient, roba adient a les temperatures previstes, gorra i crema solar. Paravent i calçat adequat. Mascareta i gel hidroalcohólic.

Per a la seguretat de tots preguem la vostra col·laboració per a respectar les mesures anti COVID-19.

Cal confirmar assistència i si podeu portar cotxe

En funció de la previsió meteorològica o de l’evolució de les restriccions pel COVID el CECMO es reserva el dret de variar l’itinerari o suspendre la sortida.

Llicència: Tipus A

És obligatori tenir l’assegurança federativa, si no la teniu el CECMO us en tramitarà una de temporal per 5 €.

Per poder disposar de l’assegurança temporal cal que us inscriviu a l’activitat com a màxim el dijous 19 de maig, si veniu el mateix dia de la sortida sense haver-vos inscrit, no podem tramitar l’assegurança i per tant no podreu participar-hi. 

Contacte: Francesc Puig  o  Joan Soler

Últimes novetats