27 de juny. Matinal pels cingles de Bertí de del Figaró

La Trona

 

Caminada circular pel costat oriental dels Cingles de Bertí que des del Figaró puja fins la Trona i a sobre els cingles, segueix pel Puig Ciró, el grau Mercader i el coll de Can Tripeta cap al Santuari de Puigraciós per tornar a baixar cal al Figaró.

 

Hora de trobada: 7,30 h al poligon la Cuspineda (Figaró). Sortir de la C-17 al Figaró i a la rotonda agafar la direcció Barcelona i després del pont, a la dreta (des de Caldes 1/2 hora). Clíca per veure la ubicació.

Desnivell: +737 / -737 m

Distància: 16,1 km

Dificultat: Mitjana. Apte per persones acostumades a caminar i amb suficient forma física per realitzar la distància i desnivell previst.

Temps de marxa: 5-6 h amb parades.

Cal portar: esmorzar, aigua i beguda suficient, roba adient a les temperatures previstes, gorra i crema solar. Paravent i calçat adequat. Mascareta i gel hidroalcohólic.

Per a la seguretat de tots preguem la vostra col·laboració per a respectar les mesures anti COVID-19.

Cal confirmar assistència

En funció de la previsió meteorològica el CECMO es reserva el dret de variar l’itinerari o suspendre la sortida.

Llicència: Tipus A

Es obligatori estar federat, si no ho esteu el CECMO us tramitarà una assegurança temporal per 5 €.

 

Per poder disposar de l’assegurança temporal cal que us inscriviu a l’activitat com a màxim el divendres 25 de juny, si veniu el mateix dia de la sortida sense haver-vos inscrit, no podem tramitar l’assegurança i per tant no podreu participar-hi. 

Contacte: Francesc Puig i Ramon Mata

 

Últimes novetats

Menú