27 de novembre. 2a etapa del GR-150 Circuit del Cadí. Fórnols – La Seu d’Urgell

Aquesta etapa la iniciem al poblet de Fórnols, on vam acabar l’anterior. Passarem pel coll de Bancs, a un extrem del parc Natural del Cadí-Moixeró. Seguidament, i per una forta baixada, retallant una pista, travessarem el riu de Bona per, amb pujada progressiva, arribar al coll de Creus, punt culminant de l’etapa amb 1.442 m. Després del coll seguirem en descens o en pla per pistes i senders boscosos per passar pel turó de Porredon, a la serra de la Bastida. A continuació el camí, per baixada llarga i accidentada, arriba al rec Segalés que resseguirem i arribarem a la Seu d’Urgell per pista asfaltada al pont de la Palanca sobre el riu Segre.

Vistes cap andorra des del coll de Creus

Trasllat en autocar fins a Fórnols, no està previst parar pel camí.Obligatori portar mascareta durant tot el viatge.

Sortida: a les 6:00 h del matí de l’aparcament del Caprabo al costat de la benzinera.

Desnivell acumulat: +533 / -1.120 m

Distància del recorregut: 18,5 km

Dificultat: Mitjana. Apta per a persones acostumades a caminar i amb suficient forma física per realitzar la distància i desnivell esmentat.

Horari: 6-7 hores

Cal portar esmorzar i dinar, aigua, protecció per al sol (gorra o barret, crema solar, etc) calçat adient, roba adequada a les temperatures i el temps previst, impermeable o paravent.

També cal portar calçat de recanvi, per tal de no embrutar l’autocar en cas que trobem fang o aigua.

Les parades que es facin durant el recorregut serviran per menjar alguna cosa i no seran gaire llargues.

El CECMO es reserva el dret de fer els canvis que cregui convenients en funció del desenvolupament de l’etapa, en cas de previsió de mal temps la sortida s’ajornarà a una nova data.

La inscripció en aquesta sortida pressuposa que s’és coneixedor de les seves característiques i que s’està informat dels possibles riscos de realitzar una activitat al medi natural.

Preus:
25 € per als socis i 30 € per als no socis.

No s’acceptaran pagaments el mateix dia de la sortida.
Un cop pagat l’import no serà retornat a qui no assisteixi a la sortida sense causa justificada.

Per a una bona gestió del nombre de participants cal fer el pagament anticipat en efectiu al Centre o per transferència al nostre compte de la Caixa: ES14 2100 0076 4802 0044 4382 fins el dijous 24 de novembre, indicant el nom i el nombre de places que s’abonen, preguem que ho confirmeu també mitjançant el correu electrònic.

No podem garantir que el dia de la sortida quedin places lliures a l’autocar, reserveu amb temps.

Llicència: Modalitat A

És obligatori estar federat, si no ho esteu el CECMO us tramitarà una assegurança temporal per 5 euros.

Per poder disposar de l’assegurança temporal cal que us inscriviu a l’activitat com a màxim el dijous 24 de novembre, si veniu el mateix dia de la sortida sense haver-vos inscrit, no podem tramitar l’assegurança i per tant no podreu participar-hi.

Responsable de la sortida: Cesc Puig

Contacte: Cesc Puig i Jordi Canut

Per a informació més detallada podeu venir al CECMO els dijous de 8 a 9 del vespre.

Últimes novetats