30 d’octubre. 1a etapa del GR-150 Circuit del Cadí. Gósol – Fórnols

Iniciem el seguiment del GR-150, Circuit del Cadí, amb aquesta etapa entre la població de Gósol i la de Fórnols; pel camí passarem per l’ermita de Sant Margarida amb una bona vista cap al Pedraforca i seguidament pujarem fins al coll de Mola  (1.819 m) per un corriol que talla la pista que hi puja, és el punt culminant de la ruta. Del coll baixarem per un corriol decidit fins la pista que ens durà al Planell del Sastró, àrea de lleure amb tot d’informació de les plantes i la vegetació de la zona. Igualment per pista planera arribarem al poble de Tuixent, el travessarem i seguirem cap al camí que, paral·lel al riu de Lavansa, arriba al Molí d Fórnols. A continuació, i per pujada arribarem al petit nucli de Fórnols, final de l’etapa. Pel camí anirem trobant diverses fonts amb bons dolls d’aigua.

El poble de Tuixent

Trasllat en autocar fins a Gósol, no està previst parar pel camí.

Obligatori portar mascareta durant tot el viatge.

Sortida: a les 6:30 del matí de l’aparcament del Caprabo al costat de la benzinera.

Desnivell acumulat: +735 / -865 m.

Distància del recorregut: 18,5 km quilòmetres.

Dificultat: Mitjana. Apta per a persones acostumades a caminar i amb suficient forma física per realitzar la distància i desnivell esmentat.

Horari: 6 hores

Cal portar esmorzar i dinar, aigua, protecció per al sol (gorra o barret, crema solar, etc) calçat adient, roba adequada a les temperatures i el temps previst, impermeable o paravent.

També cal portar calçat de recanvi, per tal de no embrutar l’autocar en cas que trobem fang o aigua.

Les parades que es facin durant el recorregut serviran per menjar alguna cosa i no seran gaire llargues.

El CECMO es reserva el dret de fer els canvis que cregui convenients en funció del desenvolupament de l’etapa, en cas de previsió de mal temps la sortida s’ajornarà a una nova data.

La inscripció en aquesta sortida pressuposa que s’és coneixedor de les seves característiques i que s’està informat dels possibles riscos de realitzar una activitat al medi natural.

Preus:

Degut a l’encariment del transport, i després de molts anys de mantenir-los, apugem els preus de les sortides amb autocar, i a partir d’ara queden així:

25 € per als socis i 30 € per als no socis.

No s’acceptaran pagaments el mateix dia de la sortida.
Un cop pagat l’import no serà retornat a qui no assisteixi a la sortida sense causa justificada.

Per a una bona gestió del nombre de participants cal fer el pagament anticipat en efectiu al Centre o per transferència al nostre compte de la Caixa: ES14 2100 0076 4802 0044 4382 fins el dijous 27 d’octubre, indicant el nom i el nombre de places que s’abonen, preguem que ho confirmeu també mitjançant el correu electrònic.

No podem garantir que el dia de la sortida quedin places lliures a l’autocar, reserveu amb temps.

Llicència: Tipus A

És obligatori estar federat, si no ho esteu el CECMO us tramitarà una assegurança temporal per 5 euros.

Per poder disposar de l’assegurança temporal cal que us inscriviu a l’activitat com a màxim el dijous 22 de setembre, si veniu el mateix dia de la sortida sense haver-vos inscrit, no podem tramitar l’assegurança i per tant no podreu participar-hi.

Contacte: Cesc Puig i Jordi Canut

Per a informació més detallada podeu venir al CECMO els dijous de 8 a 9 del vespre.

Últimes novetats