diumenge, octubre 22, 2017

Cerca al lloc


Federa’t

 

Per participar a les sortides del CECMO és obligatori disposar del carnet federatiu en la modalitat estipulada per a la sortida. Si no teniu la llicència anual el CECMO us tramitarà el dia de la sortida la llicència temporal per a aquella activitat (el preu és de 5 euros).

Quadre de preus del carnet federatiu 2017

Com a novetat, aquest any s’ha afegit una quota per a families amb un o més fills menors, segons el quadre de preus de quota familiar que podeu veure aquí

Cal tenir en compte que les llicències A o B també són vàlides per a senderisme i excursionisme per alta muntanya (més de 2.000 m d’alçada) si no requereixen l’ús de grampons, piolet o raquetes.

Per tramitar la llicència anual teniu dues opcions:

1. Venint directament al local del Centre Excursionista els dijous de 2/4 de 9 a 10 del vespre, on podreu abonar l’import de la llicència sol·licitada juntament amb la quota de soci de l’any 2017.

Quotes de soci 2017:

  • Adults 20 €
  • Jubilats 10 €
  • Beneficiaris 10 €
  • Menors de 18 anys 5 €

2. O bé per transferència bancària o ingrés de l’import de la llicència sol·licitada i la quota de soci 2017 corresponent, al compte:

ES14 2100 0076 4802 0044 4382, de “la Caixa”.

Un cop fet això cal avisar-nos per mail  indicant el tipus de llicència, qui la demana i un telèfon o mail de contacte.

Per a les llicències sub-14 i sub-17, cal fer constar el núm de la tarjeta sanitària de CatSalut enlloc del DNI.

No es tramitarà cap llicència de la que no se‘n pugui verificar que s’ha fet correctament el seu ingrés.

Insistim una vegada més en la necessitat de tenir les espatlles cobertes en un medi tant variable com és la muntanya, i la manera més fàcil d’aconseguir-ho és tenir la llicència federativa adequada, de la que us en podem donar més informació al local del Centre, o bé podeu consultar la pàgina web del la federació www.feec.cat