diumenge, novembre 29, 2020

Cerca al lloc


Federa’t

 

Per participar a les sortides del CECMO és obligatori disposar del carnet federatiu en la modalitat estipulada per a la sortida. Si no teniu la llicència anual, el CECMO us tramitarà, el dia de la sortida, la llicència temporal per a aquella activitat (el preu és de 5 euros).

Quadre de preus del carnet federatiu per a l’últim quadrimestre de l’any 2020

Cal tenir en compte que les llicències A o B també són vàlides per a senderisme i excursionisme per alta muntanya (més de 2.000 m d’alçada) si no requereixen l’ús de grampons, piolet o raquetes.

Per tramitar la llicència anual teniu dues opcions:

1. Venint directament al local del Centre Excursionista els dijous de 2/4 de 9 a 10 del vespre, on podreu abonar l’import de la llicència sol·licitada juntament amb la quota de soci de l’any 2020.

Quotes de soci 2020:

  • Adults 20 €
  • Jubilats 10 €
  • Beneficiaris 10 €
  • Menors de 18 anys 5 €

2. O bé per transferència bancària o ingrés de l’import de la llicència sol·licitada i la quota de soci 2020 corresponent, al compte:

ES14 2100 0076 4802 0044 4382, de CaixaBank.

Un cop fet això cal informar-nos per mail  indicant el tipus de llicència, qui la demana i un telèfon o mail de contacte.

Per a les llicències sub-14 i sub-17, cal fer constar el núm de la tarjeta sanitària de CatSalut enlloc del DNI.

Per poder tramitar les llicències familiars cal que els dos progenitors estiguin federats, en cas de família monoparental cal que ens n’informeu per poder justificar la tramitació a la FEEC.

No es tramitarà cap llicència de la que no se‘n pugui verificar que s’ha fet correctament el seu ingrés.

Insistim una vegada més en la necessitat de tenir les espatlles cobertes en un medi tant variable com és la muntanya, i la manera més fàcil d’aconseguir-ho és tenir la llicència federativa adequada, de la que us en podem donar més informació al local del Centre, o bé podeu consultar la pàgina web del la federació www.feec.cat