Dissabte, Desembre 04, 2021

Cerca al lloc


Federa’t

 

Per participar a les sortides del CECMO és obligatori disposar del carnet federatiu en la modalitat estipulada per a la sortida. Si no teniu la llicència anual, el CECMO us tramitarà, el dia de la sortida, la llicència temporal per a aquella activitat (el preu és de 5 euros).

Quadre de preus del carnet federatiu per a l’any 2021

Cal tenir en compte que les llicències A o B també són vàlides per a senderisme i excursionisme per alta muntanya (més de 2.000 m d’alçada) si no requereixen l’ús de grampons, piolet o raquetes.

Procés de sol·licitud i tramitació

Per transferència bancària o ingrés de l’import de la llicència sol·licitada 2021 corresponent, al compte: ES14 2100 0076 4802 0044 4382, de CaixaBank.

Important: Només s’ha d’ingressar la quota de la llicència, NO la quota de soci 2021 (excepte per als nous socis)que està pendent d’aprovar-se’n la rebaixa del 50% per l’assemblea de socis quan sigui possible realitzar-la. Un cop aprovat el descompte, la quota et serà domiciliada al compte que vas donar en el moment de la teva inscripció com a soci.

Un cop fet el tràmit cal informar-nos per mail  indicant el tipus de llicència, qui la demana i un telèfon o mail de contacte.

  • Llicències sub-14 i sub-17: cal fer constar el núm de la tarjeta sanitària de CatSalut si no es té el DNI.
  • Llicències familiars: per poder tramitar-les  cal que els dos progenitors estiguin federats, en cas de família monoparental ens n’heu d’informar per poder-ne justificar la tramitació a la FEEC.

No es tramitarà cap llicència de la que no se’n pugui verificar que s’ha fet correctament el seu ingrés.

Un cop tramitada la llicència us la podeu descarregar a l’App de la FEEC al teu mòbil, si necessiteu la targeta física ens ho feu saber i acordarem com fer-vos-la arribar.

Insistim en la tramitació virtual, i si teniu algun dubte estem a la vostra disposicióal correu electrònic info@cecmo.net o al telèfon 667 570 572.

Insistim una vegada més en la necessitat de tenir les espatlles cobertes en un medi tant variable com és la muntanya, i la manera més fàcil d’aconseguir-ho és tenir la llicència federativa adequada, de la que us en podeu informar consultant la pàgina web del la federació www.feec.cat