Dimarts, Juny 15, 2021

Cerca al lloc


12 de juny. Les Roques de Sant Honorat (Peramola)

Ruta circular que passa per algun punt una mica exposat, que no tenen cap dificultat tècnica, però on cal estar atents i per persones amb tendència al vertigen poden resultar una mica exposades. El recorregut va sovint per terreny pedregós, codines i conglomerats.

La ruta començarà aproximadament a les 9 del matí i acabarà cap a les 5 de la tarda.

Cal portar: roba i calçat adequat per a una sortida de muntanya (hi ha algun tram on el sotabosc és bastant alt, millor pantalons llargs). Menjar i aigua suficient per tota la sortida. Cal tenir en compte que no trobarem aigua en tot el recorregut, i per l’època de l’any les temperatures poden ser més o menys altes. Protecció per al sol (gorra o barret, crema solar, etc). També cal portar calçat de recanvi, per tal de no embrutar l’autocar en cas que trobem fang o aigua. MASCARETA I GEL HIDROALCÒHOLIC.

Les parades que es facin durant el recorregut serviran per menjar alguna cosa i no seran gaire llargues.

El CECMO es reserva el dret de fer els canvis que cregui convenients en funció del desenvolupament de l’etapa, en cas de previsió de mal temps la sortida es pot anul·lar.

Preus:

20 euros per als socis i 25 euros per als no socis.Un cop pagat l’import no serà retornat a qui no assisteixi a la sortida sense causa justificada.

Per a una bona gestió del nombre de participants cal fer el pagament anticipat en efectiu al Centre o per transferència al nostre compte de la Caixa: ES14 2100 0076 4802 0044 4382 fins el dijous 10 de juny, indicant el nom i el nombre de places que s’abonen, preguem que ho confirmeu també mitjançant el correu electrònic.

No s’acceptaran pagaments el mateix dia de la sortida.

No podem garantir que el dia de la sortida quedin places lliures a l’autocar, reserveu amb temps.

Llicència: Tipus A

És obligatori estar federat, si no ho esteu el CECMO us tramitarà una assegurança temporal per 5 euros.

Per poder disposar de l’assegurança temporal cal que us inscriviu a l’activitat com a màxim el dijous 10 de juny, si veniu el mateix dia de la sortida sense haver-vos inscrit, no podem tramitar l’assegurança i per tant no podreu participar-hi. 

Contacte: Joan Soler  i Cesc Puig

CECMO
667 570 572 

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email