Dimarts, Juny 15, 2021

Cerca al lloc


30 de maig. Matinal pels cingles de Bertí

Caminada circular pel costat oriental dels Cingles de Bertí, que surt de Sant Martí de Centelles i s’enfila cap a la Trona i el caire dels cingles, des d’on, si el dia acompanya, hi ha bona vista cap al Tagamanent i el Matagalls, per tornar a baixar cap al punt de sortida. Durant el recorregut passarem per l’ermita de de Sant Pere de Valldaneu, la Trona, diversos graus i el Dólmen de Cal Duc.

Gorg negre

Hora de trobada: 7,30h a l’aparcament RENFE  Sant Martí de Centelles (Des de Caldes, 29 km, aprox. 30 min.) Clíca per veure la ubicació.

Desnivell: +555 / -555 m

Distància: 14,5 km

Dificultat: Fàcil. Apte per persones acostumades a caminar i amb suficient forma física per realitzar la distància i desnivell esmentat.

Temps de marxa: 4-5 h amb parades.

Cal portar: esmorzar, aigua i beguda suficient, roba adient a les temperatures previstes, gorra i crema solar. Paravent i calçat adequat. Mascareta i gel hidroalcohólic.

Per a la seguretat de tots preguem la vostra col·laboració per a respectar les mesures anti COVID-19.

Cal confirmar assistència

En funció de la previsió meteorològica el CECMO es reserva el dret de variar l’itinerari o suspendre la sortida.

Llicència: Tipus A

Es obligatori estar federat, si no ho esteu el CECMO us tramitarà una assegurança temporal per 5 €.

Per poder disposar de l’assegurança temporal cal que us inscriviu a l’activitat com a màxim el divendres 28 de maig, si veniu el mateix dia de la sortida sense haver-vos inscrit, no podem tramitar l’assegurança i per tant no podreu participar-hi. 

Contacte: Francesc Puig i Jordi Canut

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email