dimecres, gener 27, 2021

Cerca al lloc


Comunicat sobre les futures activitats

A la vista de la situació d’alt risc de contagi de la COVID-19, hem decidit cancel·lar les activitats que teníem programades i que us avançàvem en el darrer butlletí amb unes expectatives més optimistes que reals. El problema principal son els desplaçaments en vehicle compartit, siguin en cotxe o autocar.

Tot i això, no defallim, i per seguir fent bullir l’olla intentarem programar sortides properes, que anirem informant oportunament, en què els desplaçaments de cadascú siguin per mitjans propis fins al punt d’inici, i a partir d’allà fer la sortida respectant els protocols que ens marquen des de la FECC i les institucions (distàncies de seguretat, separació en grups, etc.). Sempre condicionats de com vagi evolucionant la situació de la pandèmia i les restriccions que es puguin imposar en cada moment.

Com a entitat i per responsabilitat, en cap moment volem posar en risc als participants de les nostres activitats.

Encara no tenim data per poder-vos atendre personalment al nostre local del Centre Cívic, per això us recordem que seguim estant a la vostra disposició telemàticament tant per correu electrònic com telèfon per al que ens hagueu de menester.

Us recomanem, això sí, que en la mesura que pugueu seguiu sortint a la muntanya (més lluny o més aprop, tant és) i en gaudiu amb prudència.

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email