dissabte, febrer 27, 2021

Cerca al lloc


8 de març. XIX Caminada de Caldes

Us presentem la XIX edició de La Caminada de Caldes, que enguany s’enfilarà fins a la Bassa Roja del Farell, on hi haurà la divisió de recorreguts. El més llarg pujarà fins al Pic del Vent, per passar posteriorment per la Font Falsa, una surgència natural d’aigua que només brolla quan plou abundantment. El recorregut curt anirà cap a la Serra Llisa i baixarà fins a l’alzina de les Tuies, on es retrobaran ambdós camins.

CARTELL CAMINADA PUBLICITATTant el recorregut curt com el llarg tenen trams exigents de pujada fins a l’esmorzar. A partir d’aquell moment es diferencien bàsicament en el quilometratge.

Esperem que gaudiu dels camins, corriols i boscos d’aquesta nova edició de La Caminada de Caldes.

Important per als socis:

ELS SOCIS DEL CECMO PODEU FER LA INSCRIPCIÓ ANTICIPADA PER A LA CAMINADA AL PREU DE 9€ (i si esteu federats al final de la Caminada us retornarem 2€) . TENIU 2 OPCIONS:

** Els dijous des del 13 de febrer fins al 5 de març al local del CECMO (Centre Cívic)

** Per transferencia al compte del CECMO (només fins al 2 març ) i enviant un correu amb les vostres dades (NOM, COGNOM, Nº DNI) al correu electrònic dels Amics del Sender: amicsdelsender@gmail.com

ATENCIÓ:  ELS SOCIS QUE FACIN LA INSCRIPCIÓ EL MATEIX DIA DE LA CAMINADA NO TINDRAN AQUESTS DESCOMPTES.

ELS MENORS DE 18 ANYS CAL QUE PORTIN SIGNADA L’ AUTORITZACIÓ DEL PARE/MARE/ O TUTOR, QUE ADJUNTEM, PER PARTICIPAR A LA CAMINADA, us la podeu descarregar aquí.

També us podeu descarregar el díptic informatiu amb el full d’inscripció clicant aquí.

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email