dimecres, juliol 15, 2020

Cerca al lloc


18 i 19 de maig. El CECMO a les Terres de l’Ebre

Us proposem un cap de setmana a les terres de l’Ebre, amb activitats diverses de natura, ornitología o senderisme. Amb allotjament a la casa de colònies “L’Alberg” a Sant Carles de la Ràpita.

CAP DE SETMANA ORNITOLÒGIC

AusDescobrim les aus del Delta, a través del coneixement de la Eloïssa Matheu, recorrent diferents hàbitats d’aquesta reserva natural.

Dissabte 18: Trobada a les 12 del migdia a l’Alberg de La Ràpita (Sant Carles de la Ràpita) per fer una petita introducció teòrica sobre les aus que podem trobar al Delta. Parada per dinar i a la sortida recorrerem diferents paratges per observar i reconèixer les aus que es troben a la zona. Sopar i dormir a l’Alberg (inclòs al preu)

Diumenge 19: al matí , després d’esmorzar a l’Alberg (inclòs també al preu) sortida per recòrrer nous espais natural. Final del taller cap a les 14:00 hores.

 

PREUS: (inclouen allotjament amb sopar i esmorzar, i el curset-taller de 2 dies )
SOCIS: 50 euros
NO SOCIS: 60 euros

CAP DE SETMANA DE SENDERISME A LA SERRA DEL MONTSIÀ

La_ForadadaUna segona opció , dedicada als senderistas, és realitzar una entretinguda ruta pels racons de la serra de Montsià, una magnífica talaia amb vistes al mar i al Delta, amb dos punts significatius com són la Foradada del Montsià i La Torreta, el punt més alt del massís del Montsià.

Dissabte 18: Sortida de Caldes cap a les 8 del matí, sopar , dormir i esmorzar a L’Alberg de La Ràpita.

Diumenge 19: al matí es pot realitzar alguna ruta curta de senderisme per la zona, o bé fer una visita lliure al Delta de l’Ebre. Si al grup del taller d’ornitologia no està excessivament ple també hi hauria la possibilitat d’afegir-se al grup per aprofitar els coneixements de la naturalista Eloïssa Matheu (aquesta opció tindria un sobrecost del preu de 10€)

 

PREUS: (inclouen allotjament amb sopar i esmorzar, i les rutes senderistes)
SOCIS: 30 euros
NO SOCIS: 35 euros

EL DIUMENGE, ELS QUE VULGUIN, AL FINALITZAR LES ACTIVITATS HI HA LA POSSIBILITAT DE FER UN DINAR D’ARROSSOS DEL DELTA EN ALGUN RESTAURANT DE LA ZONA.

Aquests preus no inclouen els dinars de dissabte i diumenge, ni el desplaçament en cotxes, que es gestionarà des de cada vehicle.

Si hi esteu interessats envieu un correu a info@cecmo.net informant de les places que voleu i a quina activitat us apunteu.

 

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email