dilluns, juny 01, 2020

Cerca al lloc


16 i 23 de març. Curset d’iniciació a l’orientació tradicional i digital.

Els propers dissabtes 16 i 23 de març tenim programades dues matinals, dirigides per la nostra sòcia Anna Blas, per aprendre la pràctica de mètodes d’orientació tradicional, amb brúixoles i mapes, i aplicarles a les noves tecnologies, aprenent a seguir, planificar i crear rutes amb l’ordinador i el telèfon mòbil amb l’ajuda de l’aplicació de WIKILOC.  

Orientació

 

Dissabte 16. Introducció a la interpretació d’un mapa convencional, com utilitzar la brúixola i posteriorment interpretar un mapa a l’ordinador i com crear un track per poder seguir-lo posteriorment.
Veurem com enllacem la utilització del mòbil com a aparell de gps i com en treballem els resultats amb l’aplicació de Wikiloc.
Un cop vista la part teòrica sortirem a l’exterior per posar en pràctica aquests conceptes.

Dissabte 23. Aclarirem els dubtes creats a la primera jornada, aprofundint en conceptes i prestacions més complexes i tornant a fer una altra sortida per posar-ho en pràctica. 

Lloc: Cases dels Mestres. C. Mestre Gregori Montserrat, 4 (Pl.Catalunya)

Horari: de 9 a 14 h.

Preu per les dues sessions: a pagar el primer dia, socis 10 €, no socis 15 €

Inscripcions: enviant un correu a info@cecmo.net abans del dijous 14 de març.

Les sortides tant d’un dia com de l’altre seran per posar en pràctica i fer les oportunes proves de les parts teòriques, sense cap dificultat tècnica i fins i tot sense arribar a sortir a la muntanya.

Material necessari:

– Llibreta i bolígraf

– Telèfon mòbil amb l’aplicació del Wikiloc descarregada.

– Aconsellable també disposar d’un telèfon mòbil vell, sense tarjeta SIM i una bateria externa per recarregar el mòbil, ja que el consum de bateria sol ser bastant elevat en aquestes funcions.

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email