dilluns, juny 17, 2019

Cerca al lloc


16 de desembre. 6a caminada per la Marató de TV3

El proper DIUMENGE 16 de desembre no et comprometis amb res més que amb La Marató. Ja fa uns anys que des del CECMO hi posem el nostre granet de sorra i t’ho posem fàcil per col·laborar a recaptar recursos per impulsar la recerca sobre el càncer, per això hem preparat una caminada circular pels entorns de Caldes, fàcil, sense desnivells destacables i apte per algú que camini habitualment.

Sortida a les 9 del matí de la Pl. Catalunya.

Inscripcions a partir de 2/4 de 9.

El preu de la inscripció/donatiu és tan sols de 5€i inclou un avituallament a mig recorregut amb brou calent i entrepà de botifarra a l’arribada, ofert per Caldes bull amb La Marató.

El CECMO destinarà la totalitat de la recaptació a La Marató de TV3, amb l’objectiu d’impulsar la recerca sobre les malalties infeccioses.

El recorregut és de 6 km, 170 m de desnivell i una durada d’unes 2 hores, surt de la Pl. Catalunya cap al pont Romànic pel passeig de la Riera i d’allà cap al Roure Gros, fins la Torre Roja per la drecera i tornada per la pista, font de les Escales i arribada a la Pl. Catalunya on hi trobareu tot un seguit d’activitats organitzades per Caldes bull amb la Marató.

A l’arribada també trobareu tot un seguit d’activitats organitzades per Caldes bull amb la Marató.

 


CECMO

Tel. 619557534
els dijous de 2/4 de 9 a 10 del vespre,
fora d’aquest horari podeu deixar un missatge
o enviar un SMS i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email