diumenge, desembre 16, 2018

Cerca al lloc


17 de desembre. 5a Caminada solidària amb la Marató de TV3

El proper DIUMENGE 17 de desembre no et comprometis amb res més que amb La Marató. Ja fa uns anys que des del CECMO hi posem el nostre granet de sorra i t’ho posem fàcil per col·laborar a recaptar recursos per impulsar la recerca sobre les malalties infeccioses, per això hem preparat una caminada circular pels entorns de Caldes, fàcil, sense desnivells destacables i apte per algú que camini habitualment.

Sortida a les 9 del matí de la Pl. Catalunya.

Inscripcions a partir de 2/4 de 9.

El preu de la inscripció/donatiu és tan sols de 5€, i inclou un avituallament a mig recorregut amb brou calent i entrepà de botifarra a l’arribada, ofert per Caldes bull amb La Marató.

El CECMO destinarà la totalitat de la recaptació a La Marató de TV3, amb l’objectiu d’impulsar la recerca sobre les malalties infeccioses.

El recorregut és de 9,5 km, surt de la Pl. Catalunya i passa pel c. de Sant Pau, torrent del Bugarai, c. del pare Poch, travessa la C-59, polígon industrial La Borda, urb. torre del Negrell, urb. Can Valls, travessa la C-59 per sota, riera de Caldes (avituallament), Torre Marimon, parc del Bugarai, c. del General Padrós i Pl. Catalunya.

A l’arribada també trobareu tot un seguit d’activitats organitzades per Caldes bull amb la Marató.

CECMO

Tel. 619557534
els dijous de 2/4 de 9 a 10 del vespre,
fora d’aquest horari podeu deixar un missatge
o enviar un SMS i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Si ho vols compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Email